Skap vekst med riktig kompetanse

Bemanning

Få tilgang til fleksible og kvalifiserte ressurser som passer dine midlertidige eller langvarige behov.

Bemannning gjennom Fremrykk

Fleksible løsninger

Fremrykk tilbyr fleksibel bemanning som kan tilpasses dine skiftende behov og arbeidsmengder. Vi har et bredt spekter av kvalifiserte kandidater klare til å bidra til din virksomhet på kort eller lang sikt.

Rask og presis matching

Vi har et grundig utvalgsprosess der vi nøye vurderer og matcher kandidater basert på dine spesifikke krav og kultur. Vi sikrer at de som blir bemannet hos deg, har den nødvendige kompetansen og motivasjonen for å lykkes.

Kostnadseffektivitet

Ved å bruke Fremrykk for bemanning, kan du redusere kostnadene ved ansettelsesprosessen, som inkluderer rekruttering, opplæring og administrasjon. Vi tar oss av alt dette for deg, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Tilgang til talentpool

Fremrykk har et bredt nettverk av kvalifiserte kandidater, inkludert midlertidig personell, kontraktører og frilansere, som er klare til å bidra til din virksomhet. Vi har tilgang til et mangfoldig talentpool og kan finne de rette personene som passer din bransje og stillingskrav.

I Fremrykk er vi opptatt av at gode rekrutteringsprosesser sikrer rett person på rett sted
Det er kamp om talentene og det er avgjørende at en virksomhet evner å tiltrekke seg de riktige kandidatene. Dette gjøres gjennom strategiske
markedsaktiviteter. Det er også viktig at en er bevist på at alle aktiviteter for å tiltrekke kandidater, er en sentral del i forbindelse med å skape et positivt Employer Brand
Blir du forvirret av de nye reglene for bemanning? Du er ikke alene!
Med Fremrykk i ryggen får du all den hjelp og veiledning du måtte ha behov for.
Som de fleste har fått med seg så har reglene for innleie blitt kraftig strammet inn
Det er derimot fortsatt mulig å dekke midlertidig behov innen de fleste bransjer.

Det har over en lengre tid pågått en diskusjon på Stortinget om innstramming av innleie av personell fra bemanningsbyråer.
Første April 2023 tredde dette i kraft med en overgangsperiode på 3 måneder. 1. Juli 2023 så er det ikke lov å leie inn personell for å dekke faste eller midlertidig stillinger
Les mer om dette på NHO.

Det finnes noen unntak:

  • Ved sykdom, fødselspermisjon og ferie er det lov med innleie i alle bransjer
  • En stilling som krever en spesialkunnskap / ekspertise
  • Helsevesenet, mekanisk, lager og logistikk, industri, produksjon, administrasjon, konsulenter m.m.
  • Er din bedrift bundet opp til en tariff avtale med fagforening med innstillingsrett, kan dere fortsette med å bruke innleid arbeidskraft som tidligere.
    Nyttig lesing.

Vi har løsningen som passer din bedrift

  • Direkte rekruttering. Fremrykk hjelper dere med å finne gode kandidater til faste og midlertidige stillinger
  • Innleie: ved sykdom, ferie og fødselspermisjon kan man fortsatt leie inn midlertidig arbeidskraft
  • For deg som blir berørt av de nye reglene, har vi kommet opp med kreative løsninger, som kan erstatte de tradisjonelle – og det selvfølgelig helt innenfor lovverket.

Med Fremrykk kan du føle deg trygg på at vi ivaretar din interesser på best mulig vis, og gir dere veiledningen dere trenger. Overlat rekrutteringen til oss, så kan du bruke din dyrebare tid på andre viktige oppgaver.

Ta kontakt så finner vi frem til løsninger som passer deres bedrift best.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Har du spørsmål til jobbsøken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.