Hvordan vi jobber

Prosessen til Fremrykk

Gjennom en strukturert og grundig prosess kartlegger Fremrykk dine behov, identifiserer relevante muligheter og gir personlig veiledning for å hjelpe deg med å lande drømmejobben.

Dette gjør vi for deg

Grundig kartlegging og analyse

Vi starter prosessen ved å grundig kartlegge dine behov, ønsker og karrieremål. Vi analyserer din erfaring, kompetanse og preferanser for å skape en skreddersydd jobbsøkestrategi som passer for deg.

Aktiv jobbsøk og match-making

Vi aktiverer vårt omfattende nettverk, bransjekontakter og ressurser for å søke etter relevante jobbmuligheter som matcher din profil. Våre erfarne rekrutterere jobber tett med deg for å identifisere og evaluere de mulighetene som passer.

Profesjonell CV- og søknadshåndtering

Vi gir deg verdifull veiledning og støtte i utarbeidelsen av en profesjonell CV og søknad som fremhever dine styrker og kvalifikasjoner. Våre rekrutterere har inngående kunnskap om hva arbeidsgivere ser etter.

Personlig oppfølging og støtte

Vi tilbyr kontinuerlig personlig oppfølging og støtte gjennom hele prosessen. Våre rekrutterere er tilgjengelige for å besvare spørsmål, gi råd og veiledning underveis.

Et effektivt rekrutteringsselskap er dedikert til å hjelpe kandidater med å realisere deres karrieremål ved å lande drømmejobben. Først og fremst investerer de tid i å forstå kandidatens ferdigheter, erfaringer og karriereønsker grundig.

Gjennom grundige samtaler og evalueringer identifiserer rekrutteringsselskapet kandidatens styrker, svakheter og potensial, noe som legger grunnlaget for å skreddersy en jobbsøknadsstrategi. Deretter samarbeider de tett med kandidaten for å utvikle en oppdatert og profesjonell CV, og gir veiledning om skriftlig og muntlig presentasjon. Rekrutteringsselskapet gir også verdifulle tips og råd om hvordan man kan lykkes i jobbintervjuer, inkludert rollespill og simuleringer for å styrke kandidatens selvtillit og forberedelse. Videre kan de bistå med å identifisere relevante jobbmuligheter, nettverksbygging og kontakter i bransjen.

Gjennom hele prosessen gir rekrutteringsselskapet kontinuerlig støtte, veiledning og tilbakemelding, noe som skaper en trygg og positiv atmosfære for kandidaten. Ved å kombinere sin ekspertise innen rekruttering med kandidatens individuelle behov og ambisjoner, er et effektivt rekrutteringsselskap i stand til å øke sjansene for at kandidaten lykkes med å lande drømmejobben.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Har du spørsmål til jobbsøken?

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål og gi deg den støtten du trenger i jobbsøkeprosessen. Ta kontakt med oss i dag for å få verdifulle karriereråd og veiledning.