Bygg suksess sammen

Rekruttering

Rekruttering handler om å finne de rette talentene og bygge sterke team som kan drive organisasjoner fremover.

Rekrutter med Fremrykk

Ekspertise

Vår erfarne rekrutteringsstab har inngående kunnskap og erfaring for å identifisere og tiltrekke seg de mest kvalifiserte talentene for å oppfylle dine behov.

Skreddersydde løsninger

Vi tilbyr skreddersydde rekrutteringsløsninger som tar hensyn til dine spesifikke krav og bedriftskultur, slik at vi kan finne kandidater som perfekt passer inn i din organisasjon.

Nettverk og ressurser

Med vårt omfattende nettverk og tilgang til ressurser, har vi muligheten til å nå ut til et bredt spekter av talent og benytter avanserte metoder og verktøy for å sikre en grundig og effektiv rekrutteringsprosess.

Resultatorientert

Vårt mål er å levere resultater, og vi jobber hardt for å sikre at rekrutteringsprosessen er vellykket og fører til langsiktig suksess for både kandidaten og bedriften din. Vi tar stolthet i å se våre kunder trives med sine nye talenter.

Rekruttering er en avgjørende prosess for enhver organisasjon som ønsker å bygge et sterkt og kompetent team. Med Fremrykk som din rekrutteringspartner får du tilgang til ekspertisen og erfaringen til et selskap som er dedikert til å finne de rette talentene som passer perfekt inn i din organisasjon.

I samarbeid med Fremrykk kan du forvente skreddersydde rekrutteringsløsninger som tar hensyn til dine spesifikke behov og kultur. Vi bruker grundige metoder og moderne verktøy for å identifisere og tiltrekke oss høyt kvalifiserte kandidater. Vårt fokus er å finne talentene som ikke bare har riktig kompetanse, men også den rette personligheten og motivasjonen for å trives i din organisasjon.

Med et omfattende nettverk og tilgang til ressurser har Fremrykk evnen til å nå ut til et bredt spekter av talent. Vi benytter avanserte rekrutteringsteknikker og plattformer for å effektivt identifisere potensielle kandidater som passer dine behov. Vi tar oss tid til å forstå din virksomhet og stillingskravene i detalj, slik at vi kan finne de beste matchene for deg.

Ved å samarbeide med Fremrykk kan du være trygg på at rekrutteringsprosessen blir håndtert profesjonelt og effektivt. Vi er resultatorienterte og fokuserer på å levere høykvalitets kandidater som kan bidra til din organisasjons suksess på lang sikt. Vi tar stolthet i å skape verdifulle og varige forbindelser mellom kandidater og bedrifter, og vi er dedikert til å hjelpe deg med å bygge et sterkt og kompetent team.

Uansett om du trenger hjelp med en enkeltstilling eller en større rekrutteringskampanje, kan du stole på Fremrykk for å gi deg profesjonell veiledning og støtte gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi er lidenskapelige med å finne de rette talentene som kan drive din organisasjon fremover, og vi ser frem til å samarbeide med deg for å oppnå suksess i din rekruttering.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Planlegger du din nye ansettelse

Med vår hjelp kan du navigere gjennom ansettelsesprosessen sømløst og effektivt, og sikre at du finner den ideelle kandidaten til å styrke ditt team.