Våre erfaringer og kunnskap

Ekspertisen til Fremrykk

Din vei til suksess i jobbsøket – Med vår dype kunnskap om arbeidsmarkedet og omfattende nettverk skreddersyr vi løsninger som hjelper deg med å lande drømmejobben og fremme din karriere.

Fremrykk sin bakgrunn

Omfattende erfaring

Med mange års erfaring i rekrutteringsbransjen har Fremrykk opparbeidet seg en solid kunnskap og ekspertise innenfor talentanskaffelse og karriererådgivning. Vår lange historie og vellykkede resultater er et bevis på vår evne til å hjelpe kandidater med å finne drømmejobben og bedrifter med å rekruttere de rette talentene.

Bransjemangfold

Gjennom årene har Fremrykk jobbet med et bredt spekter av bransjer, inkludert teknologi, finans, helsevesen, markedsføring, og mer. Vår erfaring i ulike sektorer gjør oss i stand til å forstå de spesifikke behovene og utfordringene innen hver bransje, og tilby skreddersydde løsninger som passer til unike krav.

Stor nettverksbase

Fremrykk har et omfattende nettverk av både bedrifter og kandidater, noe som gir oss tilgang til et bredt spekter av karrieremuligheter og talentpooler. Vårt sterke nettverk og profesjonelle relasjoner gir oss et konkurransefortrinn når det gjelder å koble riktig kandidat med riktig selskap.

Kontinuerlig utvikling

I en stadig skiftende arbeidsverden er det viktig å være oppdatert på de nyeste trender og beste praksis. Fremrykk er opptatt av kontinuerlig læring og utvikling for å kunne tilby de mest effektive og innovative rekrutteringsstrategiene. Vi investerer i opplæring og oppdatering av våre rådgivere for å sikre at vi alltid er i forkant av bransjeutviklingen.

Fremrykk er et rekrutteringsselskap med en imponerende bakgrunn som gjør dem godt egnet til å skape gode resultater innen jobbsøking. Selskapet har et team av erfarne rekrutterere og karriereveiledere som har omfattende kunnskap om arbeidsmarkedet og bransjespesifikke trender. Deres solide nettverk og forbindelser innen ulike sektorer gir dem tilgang til et bredt spekter av jobbmuligheter.

Videre har Fremrykk et sterkt fokus på å forstå hver enkelt kandidats behov og karrieremål, og de tilbyr skreddersydde løsninger og rådgivning for å hjelpe kandidatene med å maksimere sin suksess. Med deres kompetanse, dedikasjon og forståelse av rekrutteringsprosessen er Fremrykk i stand til å tilby en solid plattform for å hjelpe jobbsøkere med å oppnå sine karrieremål og lande drømmejobben. Med en omfattende forståelse av rekrutteringsprosessen og dyptgående kunnskap om arbeidsmarkedet, har Fremrykk utviklet effektive strategier for å hjelpe jobbsøkere med å lykkes. Deres erfarne team er velbevandret i å identifisere og vurdere kandidaters ferdigheter, erfaringer og potensial, og de er i stand til å matche kandidater med relevante jobbmuligheter som passer deres individuelle behov og ambisjoner.

Med deres sterke nettverk og forbindelser har Fremrykk tilgang til eksklusive stillinger og skjulte jobbmuligheter som ellers kan være vanskelig å oppdage. De gir også verdifull veiledning og rådgivning til jobbsøkere om alt fra jobbintervjuforberedelser til profesjonell utvikling og karrierestrategier. Fremrykks engasjement for jobbsøkernes suksess og deres evne til å tilby skreddersydde løsninger er det som gjør dem til en pålitelig partner for jobbsøkere som ønsker å fremme sin karriere og sikre drømmejobben.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Har du spørsmål til jobbsøken?

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål og gi deg den støtten du trenger i jobbsøkeprosessen. Ta kontakt med oss i dag for å få verdifulle karriereråd og veiledning.