Fremrykk

Ønsker du å ta et fremrykk i karrieren din?

Er du på jakt etter spennende karrieremuligheter eller trenger du veiledning og råd i din jobbsøknadsprosess? Vår ekspertise hjelper deg med å ta skrittet videre i din karriere.

Hvorfor bruke Fremrykk i ditt jobbsøk?

Ekspertise og nettverk

Ekspertisen hos Fremrykk er bygget på mange års erfaring og dyktighet innen rekrutterings-, bemannings-, og mediebransjen.

Skreddersydd tilnærming

Vi tar oss tid til å forstå dine karrieremål, ferdigheter og interesser for å skape en skreddersydd jobbsøkestrategi.

Tilgang til gode muligheter

Vi er ofte i kontakt med bedrifter som søker etter talent, selv før stillingene blir offentlig annonsert. Som vil gagne deg som jobbsøker.

Effektiv tidsbruk

Vi forstår at jobbsøk er en tidkrevende og utfordrende prosess. Ved å registrere din CV hos oss kan du spare verdifull tid. Vi vil da jobbe aktivt for deg.

Prosessen

Prosessen hos Fremrykk er nøye utformet for å sikre en grundig og effektiv rekrutteringsprosess.

Ekspertisen hos Fremrykk er bygget på mange års erfaring og dyktighet innen rekrutterings- og bemanningsbransjen.

Vi forstår viktigheten av å imøtekomme og overgå dine forventninger. I Fremrykk er vi forpliktet til å levere av høy kvalitet.

Vi jobber med flere ulike selskaper og kan tilby gode muligehter

Vårt tette samarbeid med flere ulike selskaper gir oss en unik mulighet til å presentere deg for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter. Vi har et omfattende nettverk av bedrifter i ulike bransjer, fra små lokale virksomheter til store internasjonale selskaper. Dette betyr at vi kan tilby deg en mangfoldig portefølje av stillinger å velge mellom, uansett om du er på utkikk etter en fast stilling, midlertidig prosjektarbeid eller ønsker å utforske nye bransjer.

Vår kunnskap og erfaring innenfor ulike sektorer gjør at vi kan matche dine ferdigheter, preferanser og karrieremål med de rette mulighetene. Vi forstår at hver kandidat er unik, og vi tar oss tid til å bli kjent med deg og dine ambisjoner. Gjennom grundige samtaler og kartlegging av dine behov, kan vi skreddersy jobbsøket og presentere deg for relevante selskaper som passer dine interesser og karriereambisjoner.

Vi er dedikert til å hjelpe deg med å finne den rette jobben og gå et skritt videre i din karriere. Vårt mål er ikke bare å matche deg med en hvilken som helst stilling, men å sikre at du trives og lykkes i ditt nye arbeidsmiljø. Vi strekker oss langt for å sikre at du får tilgang til gode muligheter, og vi gir støtte og veiledning gjennom hele rekrutteringsprosessen. Ved å jobbe med flere ulike selskaper kan vi tilby deg en bredere og mer variert mulighetsbase, slik at du kan finne den perfekte jobben som passer akkurat for deg.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Trenger du karrieretips?

Er du på utkikk etter verdifulle karrieretips? Fremrykk er her for å hjelpe deg! Våre erfarne rådgivere deler sin ekspertise og innsikt gjennom artikler og veiledning, slik at du kan ta informerte karrierevalg og nå dine profesjonelle mål.