Grunnsteinene i Fremrykk

Våre verdier

Opplev vår unike tilnærming og skill deg ut i mengden med Fremrykk som din partner. Vi leverer kvalitet og resultater som overgår forventningene.

Dette er fundamentet til Fremrykk

Integritet

Vi setter integritet i høysetet og handler alltid på en ærlig og pålitelig måte. Vi tror på å opprettholde høy etisk standard i vår virksomhet, og vi bygger tillit gjennom åpen og ærlig kommunikasjon med våre kunder og kandidater. Vår integritet gjenspeiles i hvordan vi håndterer konfidensielle opplysninger og personvern, og vi behandler all informasjon med den største respekt og konfidensialitet. Vi er opptatt av å levere resultater basert på grundig analyse og objektive vurderinger, og er dedikert til å opprettholde høyeste nivå av profesjonalitet og etikk i alt vi gjør.

Kvalitet

Vi legger stor vekt på kvalitet i alt vi gjør. Gjennom en grundig og nøyaktig rekrutteringsprosess sikrer vi at vi finner de aller beste kandidatene for våre kunder. Vi setter høye standarder for kvalitet og strekker oss alltid etter å overgå forventningene gjennom grundig vurdering og utvelgelse. Vi tar oss tid til å forstå behovene og kravene til våre kunder, og skreddersyr våre tjenester for å matche disse. Vår dedikerte og erfarne rekrutteringsteam er opptatt av å finne de riktige kandidatene som ikke bare har riktig kompetanse, men også passer inn i bedriftens kultur og verdier.

Samarbeid

Vi tror på verdien av samarbeid og partnerskap. Vi arbeider tett med våre kunder for å forstå deres unike behov og bygge sterke og gjensidig givende relasjoner. Vi ser på våre kunder som partnere og jobber sammen for å finne de beste løsningene og oppnå felles suksess. Vår tilnærming er preget av åpen kommunikasjon, lytting og forståelse. Vi er fleksible og tilpasningsdyktige, og er villige til å tilpasse våre rekrutteringsstrategier og metoder for å imøtekomme spesifikke behov. Gjennom tett samarbeid skaper vi en trygg og effektiv rekrutteringsprosess som gir verdifulle resultater.

Innovasjon

Vi er et nytenkende selskap som kontinuerlig søker etter nye og bedre måter å levere rekrutteringsløsninger på. Vi er ikke redde for å utfordre status quo og tar i bruk innovative metoder og teknologier for å sikre effektivitet og suksess. Vi er alltid på utkikk etter nye løsninger og muligheter som kan gi merverdi til våre kunder og kandidater. Vår evne til å tilpasse oss endringer i arbeidsmarkedet og bruke cutting-edge teknologi gjør oss i stand til å levere raskere, mer presise og skreddersydde rekrutteringsløsninger. I Fremrykk tror vi på kontinuerlig læring og utvikling, og har implementert et growth mindset.

Prosessen

Prosessen hos Fremrykk er nøye utformet for å sikre en grundig og effektiv rekrutteringsprosess.

Ekspertisen hos Fremrykk er bygget på mange års erfaring og dyktighet innen rekrutterings- og bemanningsbransjen.

Vi forstår viktigheten av å imøtekomme og overgå dine forventninger. I Fremrykk er vi forpliktet til å levere av høy kvalitet.

Fremrykk skiller seg ut som en ledende aktør i rekrutteringsbransjen gjennom sin effektive bruk av teknologi, unike samarbeid med Post Social og innovative tilnærminger til å finne og plassere de beste talentene.

Fremrykk setter teknologi i førersetet for å forbedre rekrutteringsprosessen. Ved å ta i bruk avanserte verktøy og plattformer, som automatisering, dataanalyse og AI-drevne løsninger, kan vi effektivt identifisere og evaluere kandidater på en presis og tidsbesparende måte. Denne teknologiske ekspertisen gjør at vi kan levere resultater av høy kvalitet til våre kunder, samtidig som vi sikrer at rekrutteringsprosessen er sømløs og effektiv.

Det unike samarbeidet mellom Fremrykk og Post Social er en annen faktor som skiller oss ut fra konkurrentene. Som søsterselskap er Post Social eksperter på å rekruttere og markedsføre stillinger i sosiale medier. Gjennom dette nære samarbeidet kan vi tilby en helhetlig rekrutteringsstrategi som kombinerer tradisjonelle metoder med innovative digitale tilnærminger. Dette gir oss en unik mulighet til å nå ut til et bredt spekter av kandidater og sikre at våre kunder får best mulig synlighet og tilgang til talent i sosiale mediekanaler.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Enten det gjelder rekrutteringsprosessen, våre tjenester eller karriererådgivning, er vi dedikert til å gi deg den informasjonen du trenger.