Våre differensieringspunkter

Om oss

Opplev vår unike tilnærming og skill deg ut i mengden med Fremrykk som din partner. Vi leverer kvalitet og resultater som overgår forventningene.

Sammen skaper vi fremtidens suksesshistorier.

Ekspertise

Fremrykk er et veletablert rekrutteringsbyrå med omfattende erfaring innen bransjen. Vår ekspertise ligger i å identifisere og plassere kvalifiserte kandidater i ulike sektorer og fagområder. Vi har et dedikert team av erfarne rekrutteringskonsulenter som er dyktige til å matche kompetanse, erfaring og kultur for å sikre vellykkede ansettelser.

Omfattende nettverk

Vi har et bredt og solid nettverk av profesjonelle kandidater og samarbeidspartnere som gir oss tilgang til et bredt spekter av talenter. Vårt sterke nettverk, kombinert med vår grundige screeningsprosess og kandidatvurdering, gjør at vi kan levere kvalifiserte kandidater som passer perfekt til våre kunders behov.

Tilpassede og skreddersydde løsninger

Hos Fremrykk forstår vi at hver kunde og hver stilling er unik. Vi tar oss tid til å forstå kundens behov, virksomhetens kultur og stillingens krav, slik at vi kan tilby skreddersydde rekrutteringsløsninger. Vi skaper tilpassede strategier og prosesser som er tilpasset hver enkelt kundes behov, og vi leverer resultater som er skreddersydd for å oppfylle deres forventninger og mål.

Innovative rekrutteringsmetoder

Hos Fremrykk er vi alltid på jakt etter nye og innovative måter å identifisere og tiltrekke de beste talentene på. Vår evne til å tenke utenfor boksen og utforske nye muligheter gjør at vi kan levere innovative rekrutteringsløsninger som skiller seg ut og gir våre kunder en konkurransefordel i jakten på de beste talentene.

Prosessen

Prosessen hos Fremrykk er nøye utformet for å sikre en grundig og effektiv rekrutteringsprosess.

Ekspertisen hos Fremrykk er bygget på mange års erfaring og dyktighet innen rekrutterings- og bemanningsbransjen.

Vi forstår viktigheten av å imøtekomme og overgå dine forventninger. I Fremrykk er vi forpliktet til å levere av høy kvalitet.

Med en grundig forståelse av arbeidsmarkedet og bransjens behov, tilbyr Fremrykk skreddersydde rekrutteringsløsninger som imøtekommer våre kunders unike krav. Vi tror på betydningen av å bygge sterke partnerskap og langvarige relasjoner med våre kunder, og vi jobber tett sammen med dem for å forstå deres behov og levere resultater.

Vår ekspertise strekker seg også til sosiale og digitale medier, og gjennom vårt samarbeid med søsterselskapet Post Social AS kan vi utnytte kraften i disse plattformene for å finne og engasjere riktige kandidater. Vi er stolte av vår evne til å navigere i det stadig skiftende digitale landskapet og bruke innovative strategier for å nå ut til potensielle kandidater på en effektiv og målrettet måte.

Fremrykk setter kandidatopplevelsen i fokus. Vi forstår viktigheten av å skape en positiv og profesjonell opplevelse for våre kandidater gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi legger stor vekt på å bygge tillit, kommunisere tydelig og behandle hver kandidat med respekt og verdighet. Vi tror på å skape et inkluderende og støttende miljø der kandidatene føler seg verdsatt og ivaretatt.

Samlet sett er Fremrykk dedikert til å levere enestående rekrutteringstjenester, preget av våre sterke verdier, ekspertise i digitale medier, unike samarbeid og fokus på kandidatopplevelsen. Vi er stolte av vårt omdømme og vår evne til å skape verdifulle partnerskap som bidrar til å forme og styrke organisasjoner.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Enten det gjelder rekrutteringsprosessen, våre tjenester eller karriererådgivning, er vi dedikert til å gi deg den informasjonen du trenger.