Våre differensieringspunkter

Hvordan vi skiller oss ut

Opplev vår unike tilnærming og skill deg ut i mengden med Fremrykk som din partner. Vi leverer kvalitet og resultater som overgår forventningene.

Vårt mål er å levere kvalitet

Effektiv bruk av teknologi

Fremrykk er i forkant av den digitale utviklingen og benytter avanserte teknologiske verktøy og plattformer for å effektivisere rekrutteringsprosessen. Vi bruker automatisering, dataanalyse og AI-drevne løsninger for å identifisere og evaluere kandidater der vi finner det hensiktsmessig for å identifisere. Vår teknologiske kompetanse gjør at vi kan levere resultater av høy kvalitet til våre kunder og sikre at rekrutteringsprosessen er sømløs og effektiv.

Samarbeid med Post Social

Som søsterselskap til Fremrykk er Post Social eksperter på å rekruttere og markedsføre stillinger i sosiale og digitale medier. Gjennom vårt tette samarbeid kan vi tilby en helhetlig rekrutteringsstrategi som kombinerer tradisjonelle metoder med innovative digitale tilnærminger. Dette gir oss muligheten til å nå et bredt spekter av kandidater og sikre at våre kunder får best mulig synlighet og tilgang til talenter via sosiale og digitale mediekanaler.

Tilpassede og skreddersydde løsninger

Hos Fremrykk forstår vi at hver kunde og hver stilling er unik. Vi tar oss tid til å forstå kundens behov, virksomhetens kultur og stillingens krav, slik at vi kan tilby skreddersydde rekrutteringsløsninger. Vi skaper tilpassede strategier og prosesser som er tilpasset hver enkelt kundes behov, og vi leverer resultater som er skreddersydd for å oppfylle deres forventninger og mål.

Innovative rekrutteringsmetoder

Hos Fremrykk er vi alltid på jakt etter nye og innovative måter å identifisere og tiltrekke de beste talentene på. Vår evne til å tenke utenfor boksen og utforske nye muligheter gjør at vi kan levere innovative rekrutteringsløsninger som skiller seg ut og gir våre kunder en konkurransefordel i jakten på de beste talentene.

Prosessen

Prosessen hos Fremrykk er nøye utformet for å sikre en grundig og effektiv rekrutteringsprosess.

Ekspertisen hos Fremrykk er bygget på mange års erfaring og dyktighet innen rekrutterings- og bemanningsbransjen.

Vi forstår viktigheten av å imøtekomme og overgå dine forventninger. I Fremrykk er vi forpliktet til å levere av høy kvalitet.

Fremrykk skiller seg ut som en ledende aktør i rekrutteringsbransjen gjennom sin effektive bruk av teknologi, unike samarbeid med Post Social og innovative tilnærminger til å finne og plassere de beste talentene.

Fremrykk setter teknologi i førersetet for å forbedre rekrutteringsprosessen. Ved å ta i bruk avanserte verktøy og plattformer, som automatisering, dataanalyse og AI-drevne løsninger, kan vi effektivt identifisere og evaluere kandidater på en presis og tidsbesparende måte. Denne teknologiske ekspertisen gjør at vi kan levere resultater av høy kvalitet til våre kunder, samtidig som vi sikrer at rekrutteringsprosessen er sømløs og effektiv.

Det unike samarbeidet mellom Fremrykk og Post Social er en annen faktor som skiller oss ut fra konkurrentene. Som søsterselskap er Post Social eksperter på å rekruttere og markedsføre stillinger i sosiale medier. Gjennom dette nære samarbeidet kan vi tilby en helhetlig rekrutteringsstrategi som kombinerer tradisjonelle metoder med innovative digitale tilnærminger. Dette gir oss en unik mulighet til å nå ut til et bredt spekter av kandidater og sikre at våre kunder får best mulig synlighet og tilgang til talent i sosiale mediekanaler.

Et godt eksempel på dette er Thon Hotell sin kampanje som ble produsert av Post Social. Du kan lese mer om den casen her.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Enten det gjelder rekrutteringsprosessen, våre tjenester eller karriererådgivning, er vi dedikert til å gi deg den informasjonen du trenger.