Våre erfaringer og kunnskap

Forventninger

Når du samarbeider med Fremrykk, kan du forvente en engasjert og dedikert rekrutteringspartner som jobber for å møte dine forventninger. Vi tar oss tid til å lytte og forstå dine behov, ønsker og ambisjoner, slik at vi kan skape en skreddersydd rekrutteringsprosess for deg.

Hva kan du som jobbsøker forvente?

Personlig oppfølging

Som jobbsøker kan du forvente personlig oppfølging og individuell tilnærming fra Fremrykk. Vi tar oss tid til å bli kjent med deg, dine ferdigheter og karrieremål, slik at vi kan matche deg med relevante jobbmuligheter. Vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål, gi råd og støtte deg gjennom hele prosessen.

Gode karrieremuligheter

Ved å jobbe med Fremrykk kan du forvente tilgang til et bredt spekter av karrieremuligheter. Vi har et omfattende nettverk av bedrifter og bransjer, og vi jobber aktivt med å matche dine ferdigheter og preferanser med relevante stillinger. Vi streber etter å gjøre en bra jobb for deg.

Kvalitet og transparens

Vi legger stor vekt på kvalitet og transparens i vårt arbeid. Du kan forvente grundig screening av stillinger og en tydelig presentasjon av jobbkrav og forventninger. Vi er åpne og ærlige i vår kommunikasjon, slik at du kan ta informerte beslutninger om dine karrierevalg.

Støttende veiledning

Fremrykk er dedikert til å gi støttende veiledning og hjelp gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi kan hjelpe deg med å forberede deg til intervjuer, gi karriereråd og gi innsikt om bransjetrender. Vårt mål er å være din pålitelige partner og støtte deg på veien mot din drømmejobb.

Gjennom personlig oppfølging, tilgang til gode karrieremuligheter, kvalitet og transparens, samt støttende veiledning, kan du ha høye forventninger når du jobber med Fremrykk. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes i din jobbsøk- og karriereprosess.

Videre kan du forvente at Fremrykk er dedikert til å være din langsiktige karrierepartner. Vi ønsker å bygge et tillitsfullt forhold med deg og være tilgjengelig også etter at du har fått en jobb. Vi er interessert i din suksess på lang sikt og vil gjerne være til hjelp med karriereutvikling, karriererådgivning og eventuelle fremtidige karrieremuligheter. Vårt mål er å være den støtten du trenger, ikke bare for en enkelt jobbsøknadsprosess, men gjennom hele din karriere.

I tillegg tilbyr Fremrykk også verdifull innsikt og ekspertise om arbeidsmarkedet og bransjetrender. Vi holder oss oppdatert på endringer og utviklinger i ulike sektorer og kan gi deg verdifulle råd om hva som kreves for å lykkes i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vi deler gjerne våre kunnskaper og perspektiver gjennom våre blogginnlegg, artikler og arrangementer, slik at du kan holde deg oppdatert og være forberedt på fremtidige karrieremuligheter.

Med Fremrykk kan du derfor ha store forventninger til et engasjert team som er dedikert til din suksess, en pålitelig karrierepartner som støtter deg gjennom hele reisen, og verdifull innsikt og ekspertise som hjelper deg med å ta informerte karrierebeslutninger. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå dine karrieremål og lande den drømmejobben du fortjener.

Dette er viktig for Fremrykk sitt verdiforslag

Vi mener at å bygge tillit og langsiktige relasjoner med våre kunder og kandidater er avgjørende. Vår fremste prioritet er å forstå og imøtekomme dine unike behov, og vi legger stor vekt på å lytte og tilpasse våre tjenester deretter. Ved å være lydhøre og tilgjengelige ønsker vi å skape en positiv opplevelse og oppnå gjensidig suksess.

Vi tror også sterkt på betydningen av innovasjon og kontinuerlig forbedring. Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre rekrutteringsprosesser, bruke smart teknologi og implementere beste praksis i bransjen.

Fordomsfri rekruttering

Vår tilnærming fokuserer på objektivitet og mangfold, med formålet om å sikre rettferdig og inkluderende ansettelsesprosesser.

Du skal alltid få svar!

Vi forsikrer deg om at du alltid vil motta svar fra oss, da vi setter stor pris på kommunikasjonen med våre kandidater og kunder.

En åpen dialog er viktig

Vi verdsetter betydningen av en åpen dialog og legger vekt på å opprettholde god kommunikasjon med våre kandidater og kunder.

Lykkes du, lykkes vi

Vi strekker oss langt for å tilby skreddersydde løsninger og støtte som passer dine unike behov, slik at vi sammen kan oppnå suksess.

Unngå feilansettelser

Vår grundige evalueringsprosess og omfattende screening bidrar til å sikre at du unngår feilansettelser og finner de rette talentene for deg.

Et nytenkende byrå

Som et nytenkende byrå er vi dedikert til å utforske innovative tilnærminger og løsninger for å møte dine rekrutteringsbehov.

Administrasjon

Folkene i Fremrykk er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Vi er stolte av å ha et dedikert og lidenskapelig team av rekrutteringseksperter som brenner for å finne de beste talentene og skape meningsfulle karrieremuligheter.

Jan Erik
Jan Erik Stuedal

Daglig leder
+47 413 01 111
jes@fremrykk.no

Prashant
Prashant Sharma

Senior Rådgiver
+47 456 19 385 
ps@fremrykk.no

Profilbilde-Kenneth-1
Kenneth Schie

Salgs- og markedssjef
+47 489 12 090
kjs@fremrykk.no

Tatiana
Tatiana Stuedal

Regnskap og administrasjon
+47 957 22 808
tatiana@fremrykk.no

Har du spørsmål til jobbsøken?

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål og gi deg den støtten du trenger i jobbsøkeprosessen. Ta kontakt med oss i dag for å få verdifulle karriereråd og veiledning.